Vadå... idéeeeeetorka!!!

Jahapp, halå på er som läser!

Jag har och har haft total idéetorka..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag fyll på eftersom.

Mitt liv känns just nu som det bara står still, en liten lättnad är då att svenskan är "avhoppad", gick inte vidare bra. Pustade på för fullt, men jag hade fastnat och som jag då kan göra GE UPP!
Men nu är det då löst, tar en liten paus från svenskan och hoppar över till naturkunskapen ist, men förhoppningsvis massor av nu och pigg energi! Jodå.. DET SKA GÅ BRA! DO IT!!!
Vilket nu har lämnat en öppen och ledig vecka för mig, naturkunskapen börjar inte förrän på Måndag. Så ladda och peppa är prio ett just nu..... (ni som vet, peppa på mig)

Jag går och väntar och väntar..... jag bara väntar och väntar.... jag ska ju bli "om du inte är snäll så far vi till tant lotta".... mmmm.. Jenni... jag väntar och väntar... oj vad jag väntar...
Har ju varit o köpt en sak till DIG Jenni... bara till DIG... mmm skickar imorn.
Tack Jenni föresten för din magbild... så fin mage har jag nog aldrig sett =)

Här i Boden har det varit suuperfint väder heela dagen, men mycket av tiden är spenderad framför datorn, "hagamannen är fast"..... uppdaterat hela dagen.. ÄNTLIGEN... han är fast. Pust...

Föresten, lgh jag surra om tidigare var INTE bra, Åsa darling var o tittade.. hon var inte nöjd... Hon tog lite foton åt mig och jag var INTE nöjd. Min ingång.. alltså framdörr.. ingången, var balkongdörren.. Japp, tack för mig..
Så jag letar på... tungt o leta lgh i en stad med bostadsbrist. Men jag ska ha en... joooo det ska jag.
För jag ska tillbaks till UMÄÄ.

Helgen som var, var jag ju i Umeå, missade jag åsså o säga. Super jävla trevlig helg... träffat vänner och vänner. Inge party utan lugn och ro, avslappning och vattenpipa.
Ha ha ha... jo just det... vattenpipan... Tesselitessan ska ha tack som tog bort min vattenpipsoskuld.
Det var trevligt...

Tackar för helgen alla...  ni vet själv vilka jag menar!
Kommer tillbaks snart.. och det känns BRA!

Puss och Kram

//Charlotte

Halå halå halå....

Hej på er ALLA (o då menar jag också dig Ekervhén) =)=)

Jaha, då har det gått ytterligare en dag med lite gjort i plugget. Det är så svårt att sitta o vara motiverad när SOOOLen strålar och Bredåker bara e för härligt.
Idag har jag då varit ute nästan hela dagen, suttit o solen och druckit kaffe. Vad saknas i förra meningen... hmm... vad skulle en dag som denna även haft.... jaoo... en CIGG för helvete...
Nåja... jag har ju slutat... så det e ju klart att jag då inte ska röka.
Har bifogat några bilder på dagen.. och det underbara vädret.


sol igen



Soliga bredåker

Idag har jag även sökt lägenhet som en jäkla galning. Har till och med bett gummsan Åsa (nykär) att köra förbi ett av husen o smygfota... ja ni hör ju.. undra om Charlotte vill flytta. Men då erbjöd hon sig att fara o titta på lägenheten åt mig, pärres... Och kanske smygfota lite =) så alla får se...
Så mina vänner (ekervhén inräknad)... efter helgen så vet jag mer... vill nu inte bo i nått sunkhål... o lite onda aningar har jag om den här lägenheten. Berättar mer om det sen.
Har även mailat några privata hyres"ägare"... så nu återstår att besöka bostaden, lumaf, lerstenen mfl, varje dag. Här ska det gå undan.

Man blir väldigt sugen på att flytta när man är hos vänner som Martin... han har en sån ny fin lägenhet.....(han är även superhäftig, ja du vet ju Martin). Själv bor man med sin mamma och är 24 år... SUUUCK... (dock tillfälligt och vill verkligen poängtera att jag har bott själv i Umeå i 5 år)
Sen är det ju då Jenny E och hennes karl Ante... vilket hem.. åhh...
Jenni och Mattias... åhh.. vilket hem.... (föresten, hoppas det gått bra på räkningen darling). Sen har ju de här varann också.. vilket gör att man också blir avis...

Innan det här blir för deppig stämning ska jag gå o äta...

Men vill bara ge alla mina vänner en stor kram för att ni finns.. LÖÖV you all...
(och Ekervhén, det gäller dig me)

//Charlotte





Back in Boden

Jaha...

Då är man tillbaks i Boden. Men ny energi har jag fått. Lite mer peppad på den här svenskan. Nåja.. bara kämpa på.

Ooo.. föresten.. nu letar jag lägenhet i Umeå igen... Nu ska jag tillbaks.
Den här långhelgen har fått mig att inse hur mycket mina vänner betyder för mig och hur mycket jag saknar umeå och dess stämning.

Helgen,, eller Onsdag- Måndag har varit full rulle och då självklart även bakis film i soffan hos Jenni och Mattias. Vilken födelsedag jennis blev, super trevligt folk, mycke folk, myyycke gosaker, mycke snask OCH partajrök, JODÅ tro det eller ej. Men jag har feströkt och det var det... behöver inte cigg i mitt liv mer... (förutom nån fest cigg kanske). Har även haft incidenter med Jenni och Mattias bil och Åsas bil... nästan krockat me buss och hjälpt me startkablar i fyllan... Tror problemen med bilarna bli när jag sätter mig i dem...

Nåja.. nu ids jag inte skriva mer... Men jag vill passa på att tacka Jenni och Mattias för en underbar helg, Vänner så som ÅKE, Åsa och Jeanette, tack för underbar helg på er me...
Åke.. du vet...
Alla som jag träffat ska ha ett stort tack för en underbar helg (nämner inte namn här), mina ögon är så jävla öppnade igen...
TACK ALLA IGEN,,,,,,

//CharLotte

22 timmar och 45 min kvar....

22 timmar 45 minuter kvar.

Till jag lämnar Schtoor schtaan Boden... ÅÅ drar mig mot UmÄ. (TYP, CA)
Jaha, idag har jag skrivit ett prov, i engelska B. Ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning om vad det kommer att bli av det. Allt från MVG till IG... nja.. det kanske var att hårddra... ok.. kan väl skryta lite då... mer åt MVG än IG... =)=)
När man då tror att man gjort sitt för dagen (plugg).. så är det bara att ta fram den andra boken. Ja mina damer och herrar.. då var vi där igen. SVENSKA JÄVLA B.... wohoo... O idag ska jag analysera olika författare.. som då självklart levde under... medeltiden, nordiska forntiden, mm mm mm... ja vi det här laget så borde ju alla i min omgivning veta hur muntert o kul jag tycker det är!

Men inte glömma... ska ju packas, tvättas och fålla byxor åsså... =)

Nåja... bilen är färdigtankad, fyllt luft i däcken, vätskor e fyllda och inhandlade ifall att...

P-PILLER, PASS OCH PILEN... =)

//Charlotte

Föresten... JENNI.. tack för välkomnandet.... pöss


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg..

Jaha.. ja då sitter man här med en egen blogg.. coolt... nytt... hehe...
Men men.. det här ska nog lösas.
Vet inte om idag var den bästa dagen att börja skriva, lite trött i skallen är jag. Svenska B heela dagen och det innebär alltså, naturalism, realism, renässansen, franskklassicism..
För att inte glömma, REFERERA.. mm.. så kul.. tjollahoo.. =(

Mina tankar är just nu åt Umeå... Kommer på Onsdag mina underbara vänner. =)

Föresten, om det är någon som läst någon av denna böcker.. HJÄLP..

*Kejsaren av Portugallien, Selma Lagerlöf
*Krogen,  Émile Zola
*Konsten att förlora, Mats Hård

Klart det ska analyseras i dem också.. nåja.. Är det nån som läst... hjälp =)

Brudar (killar/gubbar då också)... på ONSDAG kommer jag.. =)

//Charlotte