Jodå... så att....

Det var ett jäklarns gnäll på uppdatering här... det e som några verkligen inte kan få nog av mina ord.... hahahahahhaa... (nämner inga namn ... malle #17)

Nåja.. ja ja... börjar väl med att säga att just nu sitter jag här med en superjävla infektion i min kropp... fått superjävla fin pencilin kur. Så min kropp e trött o seg av alla bakterier. Kommer alltså inte gå in mer på infektionen.. fråga om ni vill veta!!!

Jobbar annars på... somvanligt... Har mitt fasta jobb på 51%... Kommer förmodligen få börja spring vikka på andra ställen också... så jag får ut lite mer i lön. Men jobbet är inte nått drömjobb... MEN... det är ett jobb.. o somsagt måste jag jobba... har som svårt att vara arbetslös. Så sålänge så knegar jag på där jag är nu. BLÄÄÄÄ.

Rökningen rullar på.. ja alltså.. jag röker inte... Jag är fortf så jävla nikotinfri... o det känns såååååååååååå bra.  Grejjen är ju den.. att när jag försökt slutat tidigare så har jag aldrig kännt känslan att det känns bra... utan alltid bara saknat giftpinnarna och konstant tänkt på dom.. som plågat migsjälv.. Kanske ändå kommer kunna säga "-det var ett år sen jag slutade" fattar ni... nåja.. nog om pinnarna.

MMM.. sen var det ju det där med lgh. Suck... Det finns ju INGA... Jag har alltså stått i kö i 2,5 år... o jag har inte en chans att få en. Jo.. i Holmsund, obbola mm.. ja ni hör ju. Fan... jag vill ju bo ganska centralt. Men jag letar o letar o letar... Börjar kännas lite stressigt. Om jag inte får tag i nån så får jag ta mitt pick o pack o dra upp till Boden o bo där tills jag hittar nått eller tills jag vet vad jag vill göra. Vilket jävla gorm... nåja.. somsagt... he lös sig...

Sen tänker jag bara lägga in en sak här... innan jag slutar skriva.

Har träffat nån, nån speciell... Han gör mig glad o får mig att le bara tanken av honom. MM.. jag tycker om honom...... =).

Nåja.. nu ska jag sussa så jag snabbt blir frisk.

Ha det fint 

kram //Charlotte


Hej halå där...

Oj oj oj oj oj... nu var det längesen jag skrev alltså!!!

Få se nu då... Ja jag bor kvar i kollektivet.. men sista maj så finns det inte kvar, vilket gör att i min lilla kropp får jag lite smått panik. MEN somsagt så brukar det där lösa sig, har haft tur med lägenheter... hoppas och håll tummarna. (inte för att det är nått fel på Bredåker, men mamma, jag är 25 år nu, hahahaha) Så jag brukar sitta varje dag på morgonen och söka lgh.

Dags att byta ämne.

Ja just det.. fan.. det har jag ju inte skrivit nått om, men jag har ju fått jobb, fast jobb. Nu är det bara 50%, MEN det är ett jobb och jag tjänar pengar. Det får funka tills jag hittar nått annat... vill som ha en heltid och slita på.

Ja vad händer mer här nere, jag bråkar lite med bilen till och från, tror batteriet e lite sur på mig... ja inte vet jag vad jag har gjort, men sura gör det. Kan ju bero på kylan och sen att det numera körs kortare svängar än Boden-bredåker-boden. MMM.. så kan det vara!!!! Men he lös sig... Jag håll på fixa mig mer vuxenpoäng med ett Vw kort också. Få se om dom släpper till och gör mig medlem =)=)=) Haahahaha.. lät ju bra!!!

Sitter o funderar o funderar på vad jag ska skriva... o nu slår det mig. RÖKNINGEN. Somsagt så slutade jag ju där för några månad sen. Jag åkte upp till Boden en sväng sista helgen i Januari o firade lite födelsedagar (det var trevligt). Då fick jag ett återfall, jag rökte lördag, söndag, måndag.. kom tillbaks till ume måndagkväll då jag gick och köpte mig ett paket (vilket jag INTE sagt till nån, så kritisera inte nu). Jag rökte hela tisdagen då jag fick nått slags ryck... köpte nya plåster o tröck på på onsdagen.. MEN.. då blev jag less på anv dom på fredagen... så då slutade jag med dom. Så just nu använder jag inga plåster o jag röker alltså inte. MEN aj så dåligt humöret vart, fast just nu känns det värt det... för.. fan vad skönt... jag e inte beroende av nikotin mer!!!!!!!!!!

Nu ska vi se.... har uppdaterat ganska mycket iallafall.....

Ska iväg till läkarn på fredag, somsagt så har ryggen blitt mycket sämre.. den small till på jobbet för någon vecka sen också... men nu kanske det händer nått!!!!!

Föresten.. kul o se vänner o familj som skriver kommentarer... roligt att ni läser här.

Tror jag har uppdaterat allt.... om jag missat nått så ska jag försöka se till att det inte tar en månad innan jag skriver igen.

Ha det bra nu

//Charlotte