pang, chock och stelhet...

Nytt inlägg... Jag måste bara skriva..

Vilken dag.. vet ni, jag har vart med i en singelolycka idag.
Jag och golfen. Fy fan vilken smäll....

Skulle fara upp till mamma o vara hundvakt. Åkte strax innan 11.... tror det här händer vid 11 tiden.
Kom o körde efter lillvägen(blankis och djupa spår).. 50 körde jag... fick en sladd, vilken jag hävde... men sen kom sladd nummer två, kan även vart sladd nr 3... men somsagt så stängde jag av när det här hände.
Efter sista sladden tänkte jag bara, nu är det kört och fan lacken......
Såg exakt hur jag skulle fara in i soptunnorna eller i snövallen.
Min första smäll kom i snövallen, vilken var som en hård jävla stenvägg. Efter den här smällen har jag inte minnet kvar...
Lite suddigt kan jag minnas att jag tyckte att snurrarna aldrig tog slut... tänkte... när stannar bilen.
Andra smällen vet jag inte hur det gick till, men jag snurrade några varv så....
Åkte inte runt upp och ner,... utan snurrade fram o tillbaks över vägen...
Jag såg att en massa grejjer lämnades efter vägen... av min bil....
På något sätt så tog jag mig via bilen till morbror som bara bor några meter från där det hände..
Går in o bara säger - har du nått man kan böja bort en plastskärm från däcket med??
Vilket han då frågar nått i stil med vad som har hänt...
(men somsagt, det här är den delen jag inte har mycket av minnet kvar av)
Tillslut lyckas vi få bort skärmen och jag sätter mig i bilen och tar mig de metrarna som var kvar till mamma...

Fy fan vad jag måste blivit rädd, chockad.... jag vet ju att tankarna var att nu går det åt helvete....
Jag totalblockerade... varav jag då inte minns....

Skakade till 16 tiden då jag best mig för att åka till vårdcentralen. Man ska visst dokumentera sånt här om det skulle bli något problem längre fram....

Jag har nu ont i ryggen (ryggraden upp till nacken)... Men förmodligen är det bara nå muskulärt. Ingen järnskakning, inga blåmärken... läkarn gjorde en grundlig undersökning och avslutade med att - du kommer förmodligen ha ganska ont i några dagar.. Vilket jag inte ser som nå konstigt.... fan som jag spjärnade emot i smällen... är stel som fan nu....

Bilen därremot... får stå tills försäkringsbolag, verkstaden är klart med. Spoilern gick i delar, några lysen lampor for åt helvete, han låter lite konstigt när jag kör, däcket måste blitt vindt..

Vilka jävla tankar det här för fram...

Tur i oturen som man brukar säga

Vilken jävla dag... vilken jävla smäll... den kommer jag sent glömma

//C

viktnedgång, fest och ensamhet

Då sitter jag här igen dårå...

Kry har jag blitt, lite bättre iallafall, jag e tillbaks till skolan nu efter 2 veckor. Gissa om jag ligger långt efter.
Jag trodde att jag skulle orka förra veckan men icke. Det blev en massa bölande för att jag fortf var helt slut och så otroligt uttråkad. När man är själv och är sjuk så länge så känner man sig mycket MYCKET ensam... inge kul.
Ensamheten slår en på ett annat sätt, kan ju meddela att jag inte vart så glad som sjuka charlotte.

I lördags var jag på fest, faktiskt så orkade jag det. Jag bestämde mig i sista minut, verkar som ett nytt fenomen för mig, tidspassning. Tänkte att jag drar på mig mina snygga nya jeans och ett svart mycket fint linne. Hmmm.. fan vad mitt första ord när dom var på..... Mina jeans är för stora nu. Men hur på 2 veckor har jag lyckats med det??!! Kan ju bero på att mitt intag av mat de första 6 dagarna var nyponsoppa!!!
He blev i slutändan bra ändå, jag behövde inte gå but naked.
Det var en trevlig fest.....
Fast, bestämma sig att gå hem kl 21 är ingen idé, när man druckit nått glas vin blir man då så jävla glad, social och pigg. Dansgolvet lämnades vid 02.00... då var det dags för mat och sen sääängen. Men kul vare...

Men det blir då ingen handboll i veckan, så pigg e jag då inte än.
Nästa vecka kanske!!!

Ha na fint



Åssssså blev man sjuk...

Förra helgen var jag och en god vän på en liten weekend i lule. Där tog vi in på hotell och helt enkelt lyxade till det.
Vi var ut på rätt många ställen för att testa deras öl... host... och de blev bara godare och godare för varje ställe vi kom på.
Vi avslutade kvällen på cleo.. lite pinsamt att gå in med tanke på att vi var 17.. host .. 18 då vi var där sist. Men vi tänkte att vi testar det ändå. SVIN KUL... lika kul som när vi var 17.. eller jag mena 18.
Sen sov vi mycket gott i hotellsängarna... hotellfrukost vid ett läge som bakis var inte heller dumt.
Vi avrundade våran weekend med lite shopping och lunch på stan. En mycket lyckad helg.

Sen kom straffet... söndag blev jag sängliggandes... o nu tror ni väl att det var pga all alkohol, eller jag menar de få ölen vi lyckades få i oss. Men icke, (eller, kan ju vart en biefekt). Idag är det alltså tisdag. Jag har legat sjuk med influensan i min säng sen söndagen den 24e februari. 10 dagar idag... det suger... inge kul o vara sjuk. Men somsagt, nu e jag på bättringsväg,,,

Lite panik känner jag nog för att jag tappat en massa i skolan. Men när jag börjar känna mig pigg o kry ska jag plugga som om det vore på liv och död.. (har väl inte så många andra sätt att lösa det på)

Skolan har gått bra.... tycker fortf det e skitkul.
Jag har börjat med lite korphandboll (fast missat de två senaste träningarna dock)

I lägenheten händer det inte så mycket... fasiken jag hinn ju inte. Och då har jag inte ens en pojkvän som jag kan skylla på.. (ett bra exempel med tanke på hur mycket tid sånna tar).

En summering av det senaste... helgen i lule var defenitivt värt en rejäl influensa, singel och sjuk är inte kul - de tillfällena ska man ha en respektive annars får man inge omsorg eller mat lagad. Jag är fortf glad, ibland lite sentimental men what tha fuck-vem e inte det ibland.

tack och adjö