Urs, Hövva och blä...

Jag tycker inte om att vara sjuk... ja.. vem fan gör det!!!

Jag e förkyld nu, bidde det för nån dag sen, där kanske vi har anledningen till min otroliga trötthet sista veckorna!!!
Men bort me febern, bort me hostan, bort me snooooret som bara rinn.. (ursäkta otrevliga detaljer).

Tänkte mest bara meddela att jag kommer till ume... på onsdag (tror jag),,, till tisdag.. eller onsdag.. vet inte än hur länge. Men nu e allt beroende på hur min förkyldning artar sig.

Nåja hörrni... he e ba o ring. 

Ska nog gå o sussa nu jag... man blir så trött. 
Ikväll/natt har jag varit kattungevakt och hundvakt... suck och pust... snacka om att dom har blivit galningar... mina små änglar =)=)

Puss och kram till er alla..

Grattis malin på födelsedagen IGEN... fan vad frustrerande det är att inte kunna nå dig...
 

En rejäääl uppdatering!!!!!!

Ja just det... nu e jag tillbaks igen!
Tänkte dra en liten uppdatering för er.
Missan (katten i huset) har fått bäbbbbar... men sååå söta o sååå smååå! Kommer altså som ni förstår att bifoga en del bilder!!

....

Jepp... så söt är han!!

oj...

Här finns det liiite bus me också..

Mamma med sina bäbbar...

Oj oj.. nu bidde det fel... den här bilden skulle visst vara först... mamma hålla om =)

mamma tvättar

Mamma tvättar... o vi tycker det e sååå skönt..

liten

Men hur söt kan man vara??!!!

Åsas önskemål

Och sista bilden... Åsas önskan.. att få se den lilla nappflaskan =)=)

Nu ska jag väl fortsätta skriva om annat...
Jag jobbar just nu... pluggat (nästan) klart. Jobbar på ett hem för sånna som e autistiska... E väl ett skitjobb... men natt i 3 veckor ska jag för faaan klara av, bara två kvar nu föresten!!
Jag kan säga det mina vänner som jag jobbade med på Psyket... när vi jobbade natt... så var vi till en början 3, sen 2.... alltså... jag e ensam på 4 st boende.. det jävla suger.. snacka om att vi hade det bra i det förnsterlösa personalrummet.. vi hade ju varann... (saknar er en massa,,, saknar tiden med närteamet) Nåja.. nog om det.. FÖRESTEN.. kul Camilla o se att du hittat till min Blogg.. Hoppas att vi kan ses snart..

Var o träffade Jenni, Mattias och lill eddie i Örnvik... Det var sååå jävla kul o se er.. Oj vad ume e lockande..

Martin (superhäftiga killen) har köpt en lgh i stan... oj oj oj.... så jävla najs.. Grattis till ett super jobb o en superlgh martin =)

O så kommer jag till malin... SAKNAR DIG SÅÅÅÅÅÅÅÅ..... så långt bort så länge. Det är sånna tillfällen man inser hur viktiga man är för varann. Du tar hand om dig vännen. Kul att du skrev i gb... forts med det.

Följde med Sara till överkalix i fredags.. få se nu...14e måste det varit. Vi stack från stan, körde ikapp norrmän och hade lite tävling... Ja vad funderar ni på.. klart som fan att vi vann. Nåväl.. framme i överkalix (en liten bit utanför).. har då Saras föräldrar stuga. Träffade mormor, borsdottern och då självklart de härliga föräldrarna. Vi körde lite raggen i Överkalix.. fan vilket röj.. NÄE... men kul hade vi. Sen på Lördagen var vi på marknaden.. det var en upplevelse bland skinnvästar... trodde faktiskt inte att det var så.. men men... att det var. Det var hel häftigt. Träffade på mendez en sväng.. alltid lika kul =)- Sen körde jag hem... duschade, åt, for på fest och sist farmen... Men nej.. varför så trååkigt... Nåja mycket trevligt folk.. Och så var man ju där med trevliga människor.. så det var en bra kväll.

Ja.. få se nu... e det nå mer som hänt... nja.. säkert... Men jag får väl uppdatera sen igen.

Saknar er alla i Umeå.. förhoppningsvis kommer jag snart. Föresten... Åke... nästa gång jag kommer så måste vi hinn fika. Har du bilderna där från när vi alla var o fika på NK ute på strömpilen så maila gärna!!!
Jenny E... hoppas du har det bra i göteborg i helgen.. vi fikar i veckan hoppas jag på...

Nå men ha det nu alla bra.. O kram... ska försöka uppdatera snart igen.

//Charlotte