Boston....

Resan är bokad



Ibland tar det tid...

Men nu är jag tillbaks igen med ett inlägg.

För mig har det vart lite upp och ner, men somsagt, jag har börjat hämta mig. Det tar tid och det är jag medveten om, men somsagt, jag e snart tillbaks som migsjälv.... Just wait and see.

Nåja.. nog om det. Jag var upp till Boden helgen innan påskhelgen. Det var mycket trevligt. Var med mina goda vänner och tog mä nån öl.... (det var faktiskt halt ute... så många öl drack jag inte). Det var trevligt ute, självklart när man är i gott sällskap =)=). Sen så var jag mycke uppe i byn, lugn o ro i breakka. Helgen i boden var helt enkelt jätte bra, familj och vänner gör som susen. Tack för sängplatsen under krogkvällen jenny, var mycket trevligt!!

Röntgen vet jag inte nått om än, svaren skulle visst komma efter påsk nån gång. Men en massa bilder togs... dom höll väl på kring en 20 minuter... Det var en annorlunda vistelse måste jag säga. Jag är mer van att när man kommer in så skakar man  hand och presenterar sig. Men karln som satt där inne sa ungefär såhär
-Hej
Så svarar Charlotte - Hej
Å då säger karln - Är du gravid.
I vanliga fall så hade jag självklart med den snabba käften svarat "tycker du jag är fet eller" MEN... jag tordes inte.. jo ni läste rätt, jag tordes inte. Så självklart svara jag bara i en chock -Nä.
Så då var den isen bruten... hahahhaa.. MEN nu är det visst såhär att det är en fråga som dom frågar, man ska visst inte röntga höft och sån skit om man är gravid.

I påsk har jag mest jobbat, var ledig lördag och söndag. Då fick jag finbesök från en underbart stöttande mamma. Besöket var jätte trevligt, vi hade det lugnt och jätte bra. Tack mamma... tack.
(självkart så var ju cashen med också.. vad tror ni.. han längtar ju efter lillmatte)

Tack föresten åsa o jocke för den goda grillade maten i fredags, jenni o mattias och alla som var där ska också ha ett tack för den underbara kalkonen i lördags. Fan, jag börjar ju bli bortskämd på middagsbjudningar. Otroligt fina vänner man har......

Sen så är lägesrapporten just nu såhär. Jag flyttar upp till boden till sommarn, i slutet av maj därikring tror jag. Vi har nämligen ingen lgh efter sista maj och jag har inte hittat nån ny. Kommer försöka jobba uta helvete... för just nu är min plan att boka resan till min saknade gumma som sitter i usa. Längtar efter dig #17... maaalin. Sen till hösten e det inte riktigt best, funderar på lite skola, men ska fundera ett liiitet tag till.  Jag kommer förmodligen forts söka lgh i umeå som jag gör nu, tror det är här jag vill bo. Nåja, tiden får utvisa. Men det är just nu mina närmaste planer. 

Ha det bra nu, för jag ska göra mitt bästa. 

Kramar //Charlotte