Packar dårå....

Jo, det är precis vad jag håller på med!!! Packar...
Nog finns det roligare saker.. men oj vilka fynd man kan göra i garderoben, fast dom fynden glöm man ju ändå bort när man packar upp igen. Med mitt minne!!!

Nu ska vi se... jo jag flyttar på fredag den 25e. Då åker jag o idaho uppåt mot boden. Idaho har ju kula o vi ska låna hennes familjs släp. OOOtroligt schyrro av henne alltså, jag är oerhört tacksam. Så efter fredag kan ni hitta mig i Bredåker.
Det är blandade känslor, känns bra och samtidigt lite skummt. Menar, var ju nyss där!!

Sen så sticker jag ganska omgående till malin, USA malin =)=). Spännande.. men det ska bli så kul o intressant. Verkligen en upplevelse. Malin har visst en överaskning åt mig, faaaan vad jag e nyyyfniken. Men jag får väl hålla mig o vänta då malin. =) (buhuu) =)

Just nu känns allt mycke stressigt o jag tror jag håll på gå under. Men efter helgen kanske jag då slappna av iallafall.

Föresten, igår jobbade jag min sista dag, vilken lättnad. Nu idag ska jag bara ner på sista p mötet. Träffa brudarna innan man drar vidare.

Nä nu måste jag forts packa. men nu vet ni lite mer iallafall.

Kram på er alla.

//Charlotte


Nu händer det grejjer....

Dags att flytta nu igen då!!!
Ja nu tror ni väl att jag är tokig som jag far fram o tillbaks. Lite tokig känner man sig som släpar sitt bohag fram o tillbaks.
Nu är det såhär att jag blir somsagt av med lgh här o har inte hittat nån ny!! Vill inte ha nån "sommar" lgh heller. Börjar känna att ska jag bosätta mig så ska det vara där jag trivs i nått som bara e "mitt".
Så nu helgen 25-27 kommer jag att bosätta mig uppe i Breakka igen, känns helt ok. Över sommarn är det bara skönt. Sen efter sommarn får vi se vart det bär iväg, för med mig vet man tydligen aldrig =)=).
Gullet Idaho kommer förmodligen vara den som drar släpet, hon har kula =)=) Så snällt o hjälpa. Tjänster o gentjänster. ;-)

Jobbet i Boden e inte klart än, men jag tror nog att det löser sig!!

Börjar med skitnyheterna, somsagt så är vi där igen, JOOO det kostar att ha bil. Det här som nu ska göras visste jag var på g, men har mest blundat för det. Så nu komme smällen ist!!!
Intressant situation, skulle starta bilen efter jobbet i fredags. Konstigt tänkte jag, ska min 1.8 låta som en V8... hmm.. skummt.. hahahahaha. Så nu blir det ett byte från katalysatorn ända fram till bakre ljuddämpare. It fucking sucks. Men men,,, bara bita ihop och inse fakta. Det kostar att ha bil.
Så på torsdag ska han in till doktorn.
Men ska jag vara ärlig är det rätt skönt att cykla me, man känn sig som hurtig!!

Nu ska jag berätta den super härliga nyheten, lite avslöjade jag ju i förra inlägget. Men somsagt, resan ÄR bokad nu. Det känns så otroligt härligt att det blir av. Fatta att jag ska till USA, fattar det nästan inte själv. Men det känns såååååå kul. Träffa malin som jag saknar så o se ett helt stort jävla nytt land (för mig dårå). Det är spännande. Åker alltså den 7e och kommer nog hem den 19 tror jag det var. Kändes som en prefekt semester tillsammans med sin goa vän! Tror vi kommer hinna med en massa kul, o malin, planera nu ordentligt. =).... (ingen press) hehehehe.
Läääängtar... o ja.....

Tack EGO för fikat idag föresten, lika trevligt varje gång!!! Hoppas på att få se dig nå till sommarn me. Kram på dig.


SHAKE AND BAKE BABY....

//Charlotte