Boden till helgen...

Hejsan hejsan.. tillbaks med nya friska tag =).

Då ska vi se, jag sticker upp till boden en sväng till helgen. Blev stressigare än vad jag planerat, men vad gör man inte!!! Åker fredagkväll och kommer stanna till tisdag tidig morgon. På måndagen kommer eventuellt jag o mamma åka en sväng till Ikea. Inte för att jag nu har nån lgh att fylla.. men fan.. IKEA.. halååå så kul =)- (det är så en äkta norrlänning som innan fått åka 60 mil till närmsta IKEA låter)

Fått tid på röntgen nu, men jag var inte beredd på att det skulle vara såå mycket som skulle röntgas. Bäcken, höft, åsså ryggen upp till nacken. Men det e ju bra, äntligen blir man lite utredd. Börjar bli lite nerövs för kotan som e påväg ut från ryggraden nu ..... Skönt att det HÄNDER nått hos doktorn nu iallafall.. menar.. har ju bara väntat sen jag var 14 på det här!!!!!!

Kommer precis från en handling på Ica MAXI med 2 lägenhetspolare. Vilken incident som hände. Nå jävla snorungar som hade tagit sig in i garaget o jag svällde upp hård som en sten. Jag ifrågasatte, dom var uppkäftiga så tillslut jävlar körde jag ut dom. Inte fan betalar jag över 300 spänn för att det ska fara snorungar och springa kring min bil. Ungarna hade tagit nyckeln från mamma, mamma hade visst en bil där inne. När vi kommer tillbaks från handlingen så tror ni inte att det är en jävla snorunge där inne. OCH dom jävlarna hade vid båda tillfällena slagit av strömmen så dörren till garaget öppnades inte. Nåja... den lilla stakkarn som stod där o skakade, körde jag också ut (efter ett antal hårda frågor) . Många hårda ord, inte otrevliga o hetsiga, dom var hårda o lugna. FAN hörrni.. jag tror jag blitt lite vuxen... hahahahahhahaha.  (eller hur)

ÅÅÅÅ... måste bara berätta... o Helena om du läser det här... fan nästa gång ere du och jag som går!!! Jag var på Bounce i lördags.. Men JÄKLARNS.. bra är fel ord. Så jävla tufft det var, dom var grymma, ja jisses. Det var så häftigt att få se.  Fast självkart var det bra också, men mest tufft och häftigt. Vilket tryck det var på Idunteatern.. hög musikvolym, bra musik, gryyyyym dans,  i 80 MINUTER. Jag vill rekomendera er alla, GÅ OCH SE dom. WOOOW.

Sen var jag ju ner till stockholm, det var en underbar vecka. Först var jag o tittade på handboll, jepps, han spelade =)=). Var på stan, åt god mat, tog det lugnt och bara var + en massa mys. Det var en komplett vecka med ett underbart bra sällskap. Jätte trevligt föresten Farbror Hasse att du tittade förbi.. hahaha...

Föresten måste bara kommentera inläggen, Malin (kusinen) roligt att se att du läser lite här. Vid nästa stockhoms besök ska jag försöka ta mig till Huddinge me!!! Pappsi, hörru skryt på du, jag hinner nog ikapp dig en dag!!! =). #17... ja du vet vem du är... o bara för att du e långt borta så ska du inte vara uppkäftig.. du vet att jag kommer att slå dig i bänkpress vilken dag du vill... hahahahaha. Saknar dig me #17 som just nu håller till i USA. Min gummsa fååår ävvva. =).

Hmm.. ska se vad jag glömt. Var på Bio med Idaho häromdan, Music and Lyrics, romantisk skit, se den INTE. Hahahaha... tur att sällskapet var så förbannat bra, annars hade jag inte klarat filmen!!!!

Imorn ska jag gå o fixa pass och sen ska jag se hur man fixar visum. Är det nån som vet hur man fixar det så måste ni säga till!!!
Blir även en dejt med brudarna på stan också!!!

Mamma!!!! Varna småkillarna och missan + mr cash att jag kommer på fredag, vill ha ett rejält välkomnande av en cash på 53 kg!!!

Nä hörrni, nu ska jag nog runda av. Har jag missat nått så skriver jag väl det nästa gång då.

//Charlotte

schjoo...

Hej hej.. nu e jag tillbaks igen. Lite snabbare än vanligt =).. endast för dig #17.. hahha....

Nu ska vi se... jag ska börja med att säga... tack för kommentaren från kusin anna i Karlstad.. kul att ni har hittat upp min blogg.. (fick höra att far min hade skvallrat).. Men forts läsa... kul att den uppskattas =).

Ja.. då börjar jag med BILEN... min baby... min pärla... HMMM... tror han blev sur o arg på mig. Han hade fått stått i garaget rätt länge... hade inte vårdat honom som jag gjort förr. Men nu har han fått vara hos doktorn... Jag gillar inte den här testosteron väggen man går in i när man kommer till en verkstad.. Som tjej, även fast jag kan saker om min bil känner man sig så vilsen o liten. Inte den mest vanliga situationen för mig... nåja... MEN jag fick hjälp av EGO (Å) med bogseringen till testosteron huset, sen ringde dom efter 1,5 timma o berättade vad som skulle ske o behövdes göras o att jag kunde hämta den efter lunch. Jag fattade inte hur det kunde gå så fort.. så jag tror att jag frågade honom 2 ggr om den verkligen var klar. Nåja.. jag hämtade den o fick min räkning o det gjorde ont i hjärtat. Hade ändå  målat upp en mycket större summa... (fick i och för sig lite rabatt när EGO (Å) var med). men kalaset gick tillslut på 2030:- . Så det var inte sååå farligt. Och nu vet jag hur många av er sitter o tänker... men det kostar o ha bil. Klart som fan jag vet det (det är ju inte direkt så att jag inte prioriterar min bil)... o nu har jag betalat det ... men det svider väl ändå!!!  51% lön gör mig inte till miljonär. Alla oväntade utgifter e tråkiga.....
Nåja.. nu funkar han... vi har precis vart ner till Maxi o handlat lite.. han tycker det e skönt o komma ut ibland =)=)

TACK underbara vän som bogserade och ställde upp med hjälp... du är en mycket god vän Å.

Vad som mer händer.. ja.... jag jobbar.. Har fått nått extra som jag eventuellt kommer kunna få jobba på lite sådär ibland. Men alltså... jobbet som det e nu är inte direkt kul... Folk mår inte bra.. folk sjukskriver sig.. folk säger upp sig. Men jag förstår dom.. jag trivs inte heller... o tänker inte heller var kvar så mycket längre. Har pratat med min chef idag om att hon måste förflytta mig för att situationen är inte ok längre. Men bara så ni vet... jag överlever... var inte oroliga... vet att ni bara bryr er... men det går bra tills jag hittar nått annat.

Har många funderingar på det här med boende mm.. jag kommer att uppdatera när jag vet hur jag kommer göra. Men sista maj e jag bostadslös. Har inte fått nån lgh. Finns så många tankar, val och ideer. Gäller bara att ta ett beslut!!!

Nikotin fri är jag fortf.. o kommer att forts vara det.....

Malin min vän.. 2030 är inte hela världen.. jag har inte gett upp än. Ska göra mitt absolut bästa. Saknar dig och tänker på dig!!!! (ditt senaste paket e slut... satan så smarrigt det var)

Då ska vi se. Kommer sticka ner till stockholm (till honom) den 17 till 22a... bara så ni vet.

Nä nu ska jag nog gå o laga mig nå mat.

Kramar till er alla, familj, släkt och vänner!

//Charlotte