SVIN virus...

Hej hej hej....

Ja nu e jag tillbaks med ett nytt inlägg. Börjar väl lite med gårdagen.. (gnäller lite nu då.. så känsliga läsare kanske ska hoppa ner till nästa punkt).

Jävla satans svin virus. Fan inte trodde jag att det var sånt gorm med virus. Fick ett meddelande från en polare på msn, självklart trodde jag väl inte att hon skulle skicka mig ett virus, men, det var en länk som då jag öppnade. Ja vad hände då.. jag fick in skiten på min dator... lite senare fick jag ett meddelande av henne att jag inte skulle öppna.. jaha.. tänkte jag... Så fick jag bara redan på att det var ett viiirus. TJohoo... Nå men jag visste väl inte vad jag skulle göra dårå.. eller vad som skulle/kunde hända.(förutom att jag visste att det INTE var bra). Men det visade sig lite senare.. genom att alla mina polare på msnen fick meddelanden av mig. Fast jag hade INTE skrivit dom själv! Alltså viruset skickade automatiskt iväg länken jag fick, till dom som var online. Ja... helt jävla otroligt. Jag var ner till affären där jag köpt min dator, o köpte cd skivor för att bränna över allt jag sparat på datorn. Fick även ett tips att avinstallera min msn, vilket jag gjorde.. men det hjälpte inte. Fick tips på var jag skulle hitta viruset o deleta bort det, funkade inte heller. Sista altenativet (därför jag köpte skivor)... var att formatera om hela datorn... Jag svettades, var fruktansvärt ARG och frustrerad. Men tillslut var datorn formaterad... o viruset var borta!!! (tror jag då) SÅ NU... e min dator frisk igen!!
Men alltså... tempramentet e inte snällt när jag blir arg på en dator. Av vad jag såg var viruset nått som kallas en trojan...(tror det hette så).
Så jag har lärt mig otroligt mycket igår... att formatera om datorn, handskas med svordomarna och självklart träffat på mitt första virus. (en jävla luring det).

Sen så var inte dagen igår bara negativ. Jag hann mycket... var ner på stan med min poolare Micke P, så kul... var så längesen jag träffade o surrade med dig.  Igår + iförrgår kväll på fiket i stan. Like old times.
Hade då möte med arbetsförmedlingen igår... gick mycket bra, kvinnan jag gick med var oootroligt trevlig faktiskt. Vi uppdaterade mina meriter mm. Men så klart så gick ja ju inte därifrån med ett jobb.. men det får man nog inte förvänta sig. Sen var jag till rekryteringsenheten (stavning??), ville höra varför jag inte hört av nå jobb inom vården än. Har ju inte ens vart på en första intervju... (så funkar det inom vården i Umeå). Fick då veta att jag redan hade passerat första intervjuen för jag har så mycket erfarenhet inom vården.. mycket naaaajs. Så nu väntar jag på att dom ska ringa om jobb. Hoppas jag får springvikkkkka lite... VILL JOBBA + tjäna pengar nu.

Få sen nu.. finns det så mycket mer att uppdatera.....

Hur det blir över jul, om jag kommer hem vet jag inte än. Men det löser sig.

Igår var jag o mina kombos o fikade på stan.. vi tänkte att vi skulle göra nått annat än att sitta hemma... satan vad trevligt det var. Kul o göra sånna saker ihop me.

Imorgon ska jag iväg på stan o köpa julklappar... o så ska jag på skolan o fixa lite saker.

OOO... föresten... i förrgår var jag även o tvättade min bil, var in på "gör det själv" tvätten, men shit så ren den bidde. Det enda som jag reagera på där var när jag körde in bilen så var det en jävla massa karlar där o tvättade o fixade... inte EN kvinna som tvättade bilen eller gjorde nått. Tråkigt att se. Men så nu har min lilla älsklig fått sig en rejäl tvätt...

Nää.. nu vet jag inte vad jag ska skriva... har skrivit så jag har kramp i handen.

Ha det nu bra... kram på er alla.

//Charlotte

Onda rykken vetty....

Tsena alla tär utä!!

Jaha.. nu e jag tillbaks med ett nytt inlägg. Har fått lite klagomål att jag inte uppdaterat på länge.. så jag tänkte... jag måste blunda för min smärta o sitta här o göra ett snabbt inlägg då så ni vet att jag lev o har det fint!

Ryggen e i låsning igen. Men ska till sjukgymnasten imorn så hon får öppna med sin nyckel!!! Nä men vi ska se vad hon säg och gör... pust...
Det som jag just nu gör är mest ligger eller står.. sitta är som ett rent helvete... huga.. jävla rygg... (jag skyller på generna).... =)
Är på min 2:a onti rykken dagen...

Nåja.. nu byter jag samtalsämne...  Jag e ute o prommar varje dag nu. Å det e ju en ganska bra ide med tanke på mitt läge med ryggen.  Idag blev det en mycket lång prommis.. kände att jag skulle traska ner till älven för att se lite vatten...Man har väl som blitt bortskämd med det i breakka. Så promenaden blev en låångis. Men det var mycket bra.

Å sen tänkte jag bara meddela till er som undrar att jag söker jobb... som jag sagt tidigare. Jag snittar ca 4 ansökningar i veckan som jag skickar in.  Har änmält mig till jobb inom vården också. Så nu hoppas jag på det bästa.. För jag tror helt ärligt att jag håll på bli galen som arbetssökande, satan vad det e pisstråkigt... vill gööööra nått. Ska på möte på arbetsförmedlingen i slutet av månaden, funderar på att höra om praktik, bara för att göra nått.
Jag känner att min tempramentsfulla sida börjar visa sig... det pendlar otroooligt mycket  just nu. Men jag vet ju vad det beror på... JOBB-PENGAR-FRUSTRATION... mm en ganska bra sammanfattning.

Sen ska jag avsluta med att berätta att nu har jag hållt upp från heltidsrökning i 22dagar. Jag tog mig ett bloss förr  förra helgen.. men då hostade charlotte tills hon trodde hon sku svimma. Så det gjorde mig inte mer sugen. Så just nu e rökningen inga problems. Hoppas det forts så.

Nä nu ska jag avsluta.

Men vi höres, ha det bra alla där ute.

Puss och kram. //Charlotte

Från 15 timmar till 9 dagar....

Halåjsan!!!

Jo... 9 dagar har jag nu varit rökfri.. men suck... just nu e jag så röksugen.
Fast nu har jag ju best mig för att sluta så då får det vara!!

Kul att se och höra att så många läser bloggen... att folk även kan tycka att jag ska uppdatera oftare!!! Det gör mig glad!!!

Jo.. var upp till Boden en sväng i helgen som var. Det var mycket trevligt. Träffade familj och vänner. Söndagen blev lite hektisk.... men men... så brukar det bli när man bara kommer upp en helg!
Det var mycket mycket bra ändå!!!
(Malin vännen..... du saknades!!!)

Ja.. vad har hänt här då??!! Ja förutom att jag är så oerhört trött hela tiden så söker jag jobb för fullt. 
Idag har jag även möblerat om i mitt rum, ringt viktiga samtal, städat och fixat stocket i avloppet!!!! Nog hinner man me saker nog!!! Fast fan vad tråkigt det e o vara arbetslös... blä...
Men i januari blir det nog lite plugg... ska nog forts läsa upp lite ämnen då... inte bara läsa upp utan  läsa lite kurser +.....

TRÖTTHETEN!!!! Jag tror det e slutarökningen som gör mig trött (fucking abstinensen), eller kanske jag har nån förkyldning på g, för jag nyser otroligt mycke också. Vi skojjade om det att nysningen kan bero på att ena sidan av sängen har vart tom ett bra tag.. kanske det dammar från den sidan. Då fick jag ett tips... byt sida så slipp det bli dammigt.... Den taktiken kör jag på nu då!!!! Hahahaha

Nä nu ni... har jag inte mycket mer o skriva om....
Men men... kanske kommer nå kul snart!!

Ha det najs... bye bye
Kram

//Charlotte


15 timmar rökfri....

Ja vad ska man säga.... 15 timmar.... fy innihelvete vad det här känns!!! Men helvete att det ska gååå... Alla fula orden i detta inlägg kan bero på min abstinens och förtvivlan...  sorry!!!

Det känns bra att inte rökt på 15 timmar.... fan det e inte dumt. Jag har hållt mig sysselsatt... fixat i garaget.. tvättat....ja... Idaho har vart på besök... vi hann dricka (enligt kaffebryggaren) 8 koppar kaffe  tillsammans... Nu ska jag bara fixa den här skiten!!!!!!!!!!

Fick garaget idag.. suck.. det e ju så trångt... tur att jag inte kör Hummer då!!! =)=)=) Lill goffen och jag fixade det där mycket fint..!!!

Kommer upp till Boden på Fredag, tror jag startar på morgonen... jag kör jooo... Ska hämta lite saker från boden som jag glömde när jag flyttade. Så det blir bilen.... 
Nä men har ni lust o hitta på nå i helgen.. hör av er...

Nåja.. back to astmasprayet, tungandningen, skakningarna, sömnlösa nätterna... nåja... skit samma... Nu vill jag inte röka mer... så jag får st ut med detta då!!

Men hörri.... hare fint...

//Charlotte