Framme!!!

Hej hej dar hemma!!

Da var man framme i Boston. (i torsdags iofs). Har tagit nagra dagar att forsta vart jag ar o hur helsikes stort det ar!!! Just for tillfallet har jag inte shoppat (JAG, inte ens shoppat). Gar mest bara och gapar.  Na men snacka om att allt ar helt annorlunda motfor hemma. Men det ar kul, mycket kul.

Kom torsdagkvall, torsdag, fredag och lordag har vi softat. Kollat in Hamilton, dar jag da bor. Kollat stallerna runt omkring (som malin brukar hanga pa), atit go mat och bara varit. Somsagt, det tar ett tag att forsta vart jag ar. Men jag jobbar pa det. Malin tycker att jag vant dygnet bra och orkar gora mycket.
Igar for malins vardfamilj till Sverige, sa nu ar vi ensamna och kan fara hur vi vill. Inga barn att ta hand om alltsa, bara hunden. Malin har alltsa semester ett bra tag nu, sa igar firade vi med en pissacklig drink.

Ska dra upp lite grejjs med punkter tankte jag

Upplevelser sen torsdagen:

* Flygplansresan gick mycket bra, hitta pa dom otroligt stora flygplatserna gick fin fint. (svanskotan var otroligt om och jag var mycket slut, men det gick fin fint anda). New York var en hit, jag fick vanta pa flygbytet i ca 3,5 timmar, men somsagt tog det kring 1 timma att ta sig in i landet (genom tullar, kontroller mm). Men dom slappte in mig. :-)  . Sa da hade jag 2 timmar kvar till nasta avgang alltsa. Ratt slut o sliten satt jag mest o tittade pa folk och sjalvkart den fulla skocken pa ca 10 japaner som var fulla o skrek i dom 2 aterstaende timmarna. Val i Boston, malin och charlotte hittade inte varann. Sa tillslut satte jag mig pa ett stalle o vantade, sa vi skulle sluta springa forbi varann pa den stora flygplatsen. Malin hittade charlotte efter ca 45 min.
Pavag hem stanna vi o kaka, sen var vi hemma vid 20 tiden, jag stupa i sang vid 21.30 o sov 11,5 timma, det var naaaajs.

* Sen jobbade malin fredag och lordag sa da har vi farit runt o tittat pa grejjs. Atit pa en supergod restaurang, 99. MMMMM, men SANNA stora portioner. Det var en upplevelse for magen. Foresten, har ater man mest i bilen, natt jag kommenterat en massa ganger. Dunkin Donuts och Starbucks.... kaffe att ta me och garna en donut. Lite annorlunda..... Inte sa konstigt att man ser ut som man gor har.. Foresten, vilken huvudvark jag far nar jag inte far koffein, vi har fatt kasta oss ut i bilen o kort in pa dunkin for att charlotte maaaste ha kaffe. Har ere visst bara koffeinfritt som galler. 

* Lordagkvall efter slappt av vardfamiljen pa planet sa firade vi in malins semester (jag, linda en au pair och malin saklart) med en grogg och baseball pa tv.

* SONDAG.... semester for mig och malin. Vi hade val da tankt sova ut. Men da borjade byggarbetarna saga, spika, lyssna pa musik och sjunga med till aerosmiths sweet emotion vid 7 tiden pa morgonen. Ingen sovmorgon. Vi bestamde oss for aka in med taget till boston. Jag, malin och linda satte oss pa taget vid 11, sen byte till tunnelbanan och ett byte till i tunnelbanan sa befann vi oss pa harvard. COOOLT. Sa idag har vi gatt guidad tur pa harvard. Vi har kakat ham and cheese croissanter pa en grasplatt mitt i camebridge i solen. Sen for vi tillbaks hem vid 17 tiden. Men alltsa, vilken grejj, nar ska jag hinna smalta allt???????? Sa mycket folk, sa stort. det ar helt otroligt.

Na nu borjar det bli dags for sangen tror jag. Vi har foresten bokat tagbiljetter infor tisdag till New York. Jag o malin ska dit pa dagstur.
O sen foresten, for er som undra vad min overaskning var, sa var det en BASEBALL match. Boston Red Sox. WOHOOOOOOOOOOOOO. Sa tufft. langtar......... Har fatt en keps av malin med ett B... sa den ska jag ha pa Torsdag nar vi ska pa matchen.


En halsning till nagra av er.

C & P, vad var det ni ville jag skulle spana efter???? For nu i veckan ska jag borja rora mig kring affarer!!! Maila mig och beratta. Syster, jag ska kopa snarra at dig =)

Mammi...... saknar dig, zooet och breakka. p&k (hoppas du mar battre, meddela mig hur det gatt och gruva dig inte for mycket nu) Be syrran maila mig!!!!

Jenni o matte, hur gar det for er med bebben, kommer den ut snart??? Meddela!!!!!

pappa o cat, hoppas ni har det bra i stugan... hall utkik pa kameran i new york.... :-)

Alla ni andra, ha det superbra sa syns vi snart!!!

Se ya....

// Charlotten

Vart är resfebern?!

Hej hej halå!

Nu ere inte länge kvar (imorn åk jag alltså). Har nu precis börjat packa, shit, hur ska jag få med min garderob =)=)=)=). Nädå, det blir nog inga problem, tänkte att man skulle packa i en ica påse ist (behöv man ju inte vara orolig att tappa bort väskan). Ett par extra trollor o en ren t-shirt kanske. hahaha... njaaaa. Ni som känner mig vet ju att det här kan bli ett problem, vill gärna ha med mycket, men ska faktiskt begränsa mig endel hade jag tänkt. Det är visst varm sommar där nu så väskan behöv ju inte bli så tung med vinterjackor mm. Åsså har ju Malin kläder som jag sku få låna om jag behövde. Tack malin.

Resfebern har inte kommit än, eller jag tror då inte det. Kan ju bero på att jag inte börjat packa förrän nu. Har som dragit på allt för att jag inte tyckte att jag behövde stressa. Tror det var en bra ide.
Men somsagt, imorn när en liten (inte i käften dock) charlotte står i New York o ska hitta terminal C eller vilken bokstav det nu var så är hon nog ganska jävla liten. hehehehe. tufft. JAG ÄR SÅ PEPPAD.
Sedan i Boston kommer malin o hämtar mig så det e ju skönt. Slippa tänka på sånt.

Å hörrni, va int oroliga nu... Ni känner ju mig. Ska inte göra dumma eller galna saker. Ni kan slappna av, jag är ju med MALIN hahahahahahahahahahaha. (vilken otroligt lugnande tanke va mamma??). No offence malin, men det brukar ju bli full rulle!!!! Nä men allvarligt, jag ska ta det lugnt, har ju blitt lite vuxen på senaste. (lite iallafall). O ganska vettig ju!!

Nä men nu ska jag gå o forts packa. Packa i o packa ur å sen i igen.
Charlotte does the packingstajl =)=)=)
Ska föresten försöka uppdatera bloggen, har me mobilen men det e dyrt att ringa o ta emot. Men jag löser det där.

HA DET!!!

Kramar på er.

//Charlotte

Nedräkning

Nu ere inte långt kvar, 5 dagar tills jag sitter på planet till Boston. Känns oooootroligt bra, jag är inte nervös än, men mycket förväntansfull. Längtar längtar lääääängtar, så jävla kul vi kommer ha malin.
Mitt kameraproblem är löst, (jag är ju då en av dom få som inte har en digitalkamera dårå =)). Men somsagt så ska jag få låna min fars. Mycket bra, bra, bra.
Men somsagt, torsdag åker jag. Vet inte om jag kommer anv msn nått än. Mobilen kommer få hänga me självkart, kan ju inte lämna den ensam ju =). Ska se om jag hinner uppdatera bloggen nått undertiden, lovar inte nått, kanske bara.

Sen så är jag ju Bredåkers bo igen =). Känns mycket bra, speciellt när sommaren kommit också. Har försökt pressat lite i solen nu lördag o söndag. Så lite färg har man skaffat sig till beachen i Boston iallafall.
Boden känns helt ok, jag trivs. Vill bara ha ett jobb nu så är allt under kontroll.
Var på intervju i måndags, tror det gick fint. Vi skulle höras av i veckan men uppenbarligen tog kvinnan en lååånghelg så jag fick inte tag i henne. Ska göra ett försök imorn ist!!!

Imorn ere bilprovningsdags. Jajjemen..... Men nu har ju J fixat nya stötdämpare så nu ska den gå igenom. 

Nu tänkte jag avrunda här. Men IDAHO, tack för flytthjälpen och en mycket trevlig helg. (flytten gick mycket bra, så ni vet)

Ha det bra.
 //Charlotte