JODÅ... Back online!!!!

Hej hejsan på er!!!!

Nu e jag tillbaks online... känns mycket MYCKET bra. Var o köpte datorn igår.... installationen + internet gick som på räls... det enda som inte funkade var att charlotte hade köpt för kort nätverkskabel.. löste det då idag istället!!! Nu har jag saknat datorn så mycket att jag nästan glömt vad jag brukade göra här!!! =)=)=) Mamma... vad gjorde jag på nätet???!!! =)=)=)

Ja då ska vi se.... vad gör jag här i Ume nu då!!!! Nu i början så har jag mest fixat och pysslat på mitt rum. Jag har handlat mycke saker... jag har ju då nya tapeter, möbler, gardiner och en massa LÅÅÅDOR!!!! (förvaringslådor... mycket snyggt faktiskt=)) Har varit mycket velande i valet till förvaringslådorna.. men efter ett köp på 9 Lådor känner jag mig ganska nöjd... snyggt i bokhyllan också... =)...
Jobb.. jodå.. jag söker... men nu ska jag gå på en mer aggresiv taktik... ska gå in på ställen där jag vill jåppa o lämna ansökan tänkte jag... men självklart forts söka över arbetsförmedlingen och sånt!!! Fan... jag längtar riktigt mycket efter att få jobba igen... det här med arbestSÖKANDE är lååångtråkigt!! Men dagarna går ändå.... klart dom gör det när man har sånna underbara och fina vänner =)=) Ni e underbara....

Klart ni är det ni i Boden också.... saknar er också jue!!!

Sen kommer vi ju till datumet.... som jag ska försöka hålla.... 1 November... mmm.... ni förstår säkert vad jag menar.... JO självkart ere ju så att jag får garaget då... behövs verkligen... fan.. låset har ju redan börjat kråååångla.... OCH så e det ju datumet som jag tänkt sluta röka på... fan... måste röka nu... blev så röksugen av allt röksnack...

NU tänkte jag avrunda det här... har inte så mycket mer o skriva...
Föresten.... snart e det dags för ytterligare en runda på sex and the city boxarna... hehehe....
Mamma.. du... tänkte att du skulle få mailar över lite bilder snart... fick ju en idag.. min första på datorn =)=)...

Ha det bra nu alla....

Kram på er

//Charlotte


Nu bidde jag lite IRRiii


Här har man suttit o skrivit ett lååångt inlägg till sin blogg åsså försvinn det bara... suck.... nåja.. ska försöka en gång till då!!!!!!


Nu har jag Landat!!!

Yeiss.... nu e jag här!!!
Det är verkligen superbra.. trevliga o bra människor jag bor med, faktiskt mycket kul o bo i kollektiv!!!
Jag mår bra och jag trivs.. nu e jag tillbaks.. fan så härligt!!!!
Ska bara få lite ordning på rummet mitt, väntar en bokhylla och en lampa från Ikea, men efter det e det klart i rummet!!!! Beställningen kommer på torsdag föresten!!
O sen ere ju det här med dator... har inte hunnit köpa den än.. det e ju så svårt att hitta den "rätta" =)=)=)...
Men när den e inhandlad så kan ni se mig på msnen igen!!
Har haft lite abstinens efter dator.. men nu har det lugnat sig så nu tar jag det lungt till den "rätte" datorn visar sig!!!

Nåja.. nu vet ni lite hur läget är här nere...
Jag återkommer när jag e uppkopplad.. tills dess... ha det bra. He ba o ring!!!

Anka... jodå.. jag saknar dig!!!


Ha det nu bra.... o ni vet ju bodensare vad jag sagt.. jag förväntar mig ett besök =)=)=)

Kram kram....

//Charlotte

NU ERE NÄÄÄRA!!!!

Hej alla där ute som läser min blogg...

Nu är det inte länge kvar!!!! På fredagkväll packas lasset.... o på lördagmorgon drar jag lasset neeeråt landet!!
Nu börjar det kännas nervöööst, som att flytta första gången IGEN!!! Men att jag längtar....
Jag & mor var ner o tapetserade mitt rum mån-tisd... det blev myyyycket fint. Jag kommer trivas.. det vet jag, dom jag ska bo me är mycket trevliga!!!

Men OJ vad jag samlat på mig saker det här året i Boden... ojojojoj... måste ju säga det flera ggr... men så mycke grejjs.... (o kläder då förståssss)

Var o hämta min Malm (ikea) byrå nyss.... den kommer bli mycket fin i mitt rum.. den e ek, tapeterna e sand,,, synd bara att golvet ska gå lite i rosa.. HUUUGA!!! Men shit the same.... fan vad fint det kommer bli!!!

Nåja.. det var en snabb uppdatering... så nu vet ni och JAG lite mer....

Ha det greeeit... //Charlotte