Tjollahopp...

jahapp.. nu sitter jag och skriver en rapport i samhälls B. Lite läskigt, med all info hur man ska lägga upp det. Men det kommer nog med tiden.. jag påtar på sålänge..... Tur att ämnet är kul, förenklar situationen ofantligt.
(det kommer bygga på 2 intervjuer, en kvinna inom vården och en kvinna vid skrivbordet - ergonomi)

Idag måndag har jag vart på skolan och haft Webbdesign... det är SÅ kul. Tyvärr så har jag en liten schema krock så jag missar matten varje måndag. Men då har jag chans att ta ikapp det på onsdagar, inte för att man e så otroligt sugen på matte 08.15 på morgon, men vad gör man inte =)=)=).

Sen efter webbdesignen gick jag hem och jobbade lite på en av mina webbsidor, efter det gick jag o mamma och köpte present till min syster som har birthday imorn.


Imorn blire lunch med linn... Ledig från skolan, men då ska ju självklart pluggisen dela upp dagen med matte och samhälls rapportskrivning.

På onsdagkväll äre kvällskursen i bildbearbetning igen.. fan det än SÅ JÄVLA kul..... längtar ju till varje onsdag.
Föresten... förra onsdagen var vi modeller till varann i tre timmar. Sist timmen var vi helt slut av allt skrattande så då blev bilderna inte lika seriösa porträtt bilder.
Här kommer en av dom sista timmen bilderna....
Känner ni igen mig??? heheheh

image28


Fan vad jag är glad.


FÖRESTEN.... fan vad kul o se att ni fortfarande läser tha la blogg... tack för alla hälsningar. KRAM till er.

Bye for now.... //C


Mitt liv som student...

Tänkte börja säga att jag pluggar på komvux nu.
Jag supertrivs, tycker det är riktigt kul. Har mycket energi och många ideer. Jag kan ju faktiskt det här... jag förstår och lär mig....
Läser då Matte A, Svenska B, Samhälls B, Webbdesign och Bildbearbetning.

Just nu har jag så otroligt mycke positivitet i mig. Jag känner mig oftast otroligt positiv och glad. Mitt liv är just nu som jag vill. Jag har börjat promma sen 7e januari och det känns skit bra, det ger mig ännu mer energi.
Häromdagen när jag gick från en lektion som är kvällskurs så insåg jag att jag bara gick o log. Så mycket sprudlande positiv energi har jag inte vart med om på länge.
Det är ju såhär jag vill vara.... nu har det vänt... jag känner det......

Föresten... jag vet inte ens om det är nån som läser den här bloggen längre. Hoppas det... annars sitter jag ju o skriver i onödan... hahaha

Lägenheten är super, jag kan vara själv när jag vill och göra precis som jag vill. Var ju ett tag sen man bodde själv. Bredåker med mor innan detta, kollektiv med 3 vänner innan det.... Det var ju verkligen skitlängesen jag hade det såhär. (klagar inte på nått av dom jag just räknade upp så ni vet=))

Har bott i lgh sen 1 December, jag stormtrivs fortfarande.... Nu ska jag bara småfixa lite sen är det nog perfekt.

Tänkte avsluta med det här lilla, ska försöka skriva lite oftare nu. (vi vet ju hur det brukar gå)

Men tack till alla ni som ger mig så positiv feedback till pluggningen.

TACK till er som uppvaktade mig på min födelsedag... var en mycket lyckad dag.

//Charlotte